Audi

Audi chiptuning op maat

  • Zelf software ontwikkeling
  • Extra vermogen kan aangetoond worden middels een testbank run
  • Hoge klantenbeoordeling
  • Gegarandeerd hogere prestaties
» Laagste prijs aanvragen

Kies het model van uw Audi ...

Chiptuning Audi

Heeft u interesse in Audi chiptuning? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij hebben een bijzonder ruime ervaring in het chiptunen van modellen van Audi. Het maakt dan ook niet uit of u een Audi A1, een Q7 of bijvoorbeeld een RS6 rijdt. Wij staan altijd voor u klaar om het chiptunen van uw Audi voor u te verzorgen. 

Waarom Audi chiptuning?

Bij Audi chiptuning wordt de aansturingssoftware van het voertuig door ons handmatig gemodificeerd. Dit doen wij op vakkundige wijze, zodat wij u altijd het beste resultaat kunnen garanderen. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor Audi chiptuning, maar één van de belangrijkste redenen is toch wel het vergroten van het prestatievermogen van de motor. Hier komt bij kijken dat het rijplezier natuurlijk ook direct aanzienlijk verhoogt. Het aanpassen van de specifieke aansturingssoftware van de Audi biedt u veel voordelen. Er wordt weleens gedacht dat het chiptunen van een Audi ervoor zorgt dat de auto minder zuinig wordt. Niets is minder waar. Het verbruik blijft gelijk in de meeste gevallen, maar kan ook zelfs nog iets afnemen. 

Wat kan er bereikt worden?

De zogenaamde motormanagementsoftware van een Audi heeft parameters. Deze parameters worden tijdens het chiptunen beter op elkaar afgestemd, waardoor er betere prestaties kunnen worden geleverd door de motor. Uiteraard worden de veiligheidsmarges gewaarborgd. Het Audi chiptunen zorgt voor meer trekkracht en een aanzienlijk extra prestatievermogen van de motor. Het kan zijn dat er ook een brandstofbesparing wordt gerealiseerd.

Onze service en garanties

Wanneer u bij ons komt voor Audi chiptuning, dan mag u een maatwerk dienstverlening verwachten die wij afstemmen op uw verwachtingen. Wij maken nooit gebruik van standaard software, maar bieden u altijd maatwerk Audi chiptuning. Uiteraard bieden wij u de garantie dat de levensduur van de motor niet zal afnemen door het Audi chiptunen. Er wordt bij ons gebruik gemaakt van een geijkte 4x4 testbank en wij testen alle auto’s uitvoerig op de driveability. Uiteraard kunnen alle tuningen met een testbankuitdraai worden onderbouwd. Wij gaan vakkundig en professioneel te werk en garanderen u altijd het beste als het gaat om levering, kwaliteit en service. 


VRAAG DIRECT UW LAAGSTE PRIJS AAN: