BMW chiptuning op maat

  • Zelf software ontwikkeling
  • Extra vermogen kan aangetoond worden middels een testbank run
  • Hoge klantenbeoordeling
  • Gegarandeerd hogere prestaties
» Laagste prijs aanvragen

Kies het model van uw BMW ...

Chiptuning BMW

Als u een BWW rijdt, dan wilt u natuurlijk wel het maximale uit uw auto halen. U verwacht de beste prestaties van de motor, en terecht! U kunt het rijplezier in uw BMM nog aanzienlijk verhogen door te kiezen voor BMW chiptuning. Het chiptunen van een BMW is een vak apart en wij hebben alle nodige expertise in huis om de klus voor u te klaren. Door onze ruime ervaring kunnen wij u altijd het beste resultaat garanderen van het BMW chiptunen. 

Haal meer uit de motor van uw BMW

Om de motor van uw BMW te stimuleren om echt het maximale eruit te halen is het nodig om een aanpassing te maken in de software. Dit doen wij graag voor u. Hierbij garanderen wij u dat het verbruik van uw BMW niet zal veranderen, en wanneer dit toch verandert, dan zal dit uitsluitend in de positieve zin zijn. Makkelijk gezegd; het verbruik van uw BMW blijft gelijk of neemt af. Ideaal natuurlijk, want u verbetert de prestaties zonder dat u meer betaalt aan brandstof.

De mogelijkheden om een BMW te chiptunen

Wanneer u wilt profiteren van een hoger koppel en meer prestatievermogen, dan is BMW chiptuning de juiste oplossing. Er zijn drie mogelijkheden die wij u hierin kunnen aanbieden. Uw keuze is afhankelijk van wat u wilt bereiken. U kunt op de eerste plaats kiezen voor herprogrammering, maar ook herprogrammering en optimalisatie van de in- en uitlaat is een combinatie die tot de mogelijkheden behoort. De derde mogelijkheid is om nieuwe motoronderdelen te plaatsen. Uiteraard zijn wij er om u te informeren en te adviseren bij het maken van uw keuze als het gaat om BMW chiptuning.

Wat mag u van ons verwachten?

Wij bieden u een zeer compleet dienstenpakket dat goed kan worden aangepast op uw wensen en eisen als het gaat om BWM chiptuning. De tuningen kunnen door ons worden onderbouwd met een testbankuitdraai en wij maken gebruik van een geijkte 4x4 testbank. Alle voertuigen worden door ons professioneel gecontroleerd op de driveability en wij stellen zeker dat de levensduur van de BMW motor niet in negatieve zin zal worden beïnvloed. Wij bieden u voortdurend maatwerk BMW chiptuning en maken geen gebruik van standaard software. Vanzelfsprekend kunt u bij ons rekenen op een uitstekende kwaliteit, een snelle levering en een vriendelijke service.


VRAAG DIRECT UW LAAGSTE PRIJS AAN: