1-Serie

BMW chiptuning op maat

  • Zelf software ontwikkeling
  • Extra vermogen kan aangetoond worden middels een testbank run
  • Hoge klantenbeoordeling
  • Gegarandeerd hogere prestaties
» Laagste prijs aanvragen

Kies het bouwjaar van uw BMW 1 Serie ...

Chiptuning BMW 1 Serie

BMW chiptuning


Specialist in BMW chiptuning gezocht? Op zoek naar een manier om je BMW te chiptunen en het maximale uit je motor te halen? We kunnen alle modellen BMW chip tunen, we beschikken over een uitgebreide ervaring en diepgaande expertise. BMW maakt rijden geweldig, wij zorgen doormiddel van een software aanpassing dat je op een betrouwbare manier het onderste uit de kan kunt halen. Het rijplezier dat je reeds ervaart neemt toe, dankzij meer vermogen en een hoger koppel kun je rekenen op optimale prestaties. En het verbruik na chiptuning van je BMW? Dat blijft net zo gunstig als je gewend bent of kan zelfs verbeteren. 


BMW chiptunen


Wil je een BMW chiptunen? Het is van belang dat dit op een zorgvuldige manier gebeurt. We bieden in principe drie verschillende mogelijkheden:


• Stage 1: Herprogrammatie


• Stage 2: Herprogrammatie en optimalisatie in- en uitlaat


• Stage 3: Nieuwe motoronderdelen


Afhankelijk van de prestaties die je wenst kunnen we je BMW chiptunen aan een van de drie genoemde pakketten. Uiteraard vertellen we je daar graag meer over, zodat je op voorhand goed weet wat je kunt verwachten. Met BMW chiptuning op basis van een herprogrammatie blijven we ruim binnen de door de constructeur gestelde veiligheidsnormen. Bij het tweede pakket letten we alvast op de mogelijk noodzakelijke versterking van onderdelen zoals de koppeling, bij het derde pakket zorgen we voor een motorblok dat optimaal aansluit op de prestaties waar we voor zorgen. Je BMW is bij ons daardoor altijd in goede handen.


Ervaring met alle modellen


We zijn de specialist in BMW chiptuning voor alle modellen. Rij je een 116d 116pk of de snellere 120d 190pk heb je een 116i 109pk of de 120i 177 pk , 220d 163 pk of een 218i 136 pk , 330d 258pk of de 335i 306pk of een M4 ? Van de sedans tot hatchbacks en coupés of station, wij hebben de ervaring die je zoekt. We kunnen uiteraard een 5-serie, 6-serie of 7-serie BMW voor je chiptunen, net als de verschillende X- en M-modellen. We chiptunen zowel de nieuwste motoren van BMW als de oudere modellen, waarbij we de aanpak afstemmen op de wijze waarop de motor in elkaar zit. Dankzij BMW chiptuning kun je het maximale uit de prestaties van je motor halen.


Efficient Dynamics en xDrive


BMW zorgt met Efficient Dynamics voor een gunstig verbruik, terwijl xDrive helpt om de overbrenging optimaal plaats te laten vinden. Binnen BMW chiptuning houden we uiteraard rekening met deze technieken. Dit betekent dat het gunstige verbruik behouden blijft en je kunt rekenen op de ideale aandrijving, terwijl wij je helpen met meer vermogen en het koppel van de motor omhoog te brengen.


Direct een afspraak maken of meer informatie ontvangen over BMW chiptuning? Neem contact op!