•   Telefoon: 073 - 260 11 11

Chiptuning

8X
Kies jouw uitvoering
Chiptuning Audi A1 zorgt voor directe verbeteringen van het rijgedrag van uw Audi.

Audi
8X - 2010 -> 2014
Diesel

Audi
8X - 2010 -> 2014
Benzine

CHIPTUNING AUDI A1


Audi chiptuning

Audi chiptunen en daarvoor op zoek naar een specialist? We hebben een uitgebreide ervaring met de chiptuning van Audi modellen, we werken met alle modellen en zorgen er daarmee voor dat je op een veilige manier het maximale uit je auto kunt halen. Zoek je naar wat extra vermogen, maar binnen de gestelde veiligheidsnormen? Wil je gebruik maken van nieuwe motoronderdelen en zoek je naar de optimale Audi chiptuning? Wij kunnen er je uitstekend mee van dienst zijn, chiptuning voor Audi heeft voor ons geen geheimen.

Audi chiptunen

Je hebt de keuze uit drie verschillende opties voor de chiptuning van je Audi:

  • Stage 1: Herprogrammatie
  • Stage 2: Herprogrammatie en optimalisatie in- en uitlaat
  • Stage 3: Nieuwe motoronderdelen

Met een herprogrammatie maken wij gebruik van de mogelijkheden binnen de gestelde veiligheidsnormen, zoals vastgesteld door de constructeur de motor te voorzien van extra vermogen. Uiteraard maken we gebruik van betrouwbare software, die we bij ons op de rollenbank hebben ontwikkeld. We zorgen voor een herprogrammatie van de motorcomputer van de Audi, chiptunen is op die manier relatief eenvoudig. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat de Audi chiptuning wel degelijk leidt tot betere prestaties, zodat je meer uit de Audi kunt halen.

Alle modellen Audi

Uiteraard kunnen we je van dienst zijn met Audi chiptuning voor de A4 2.0 tdi 143pk , net als voor de Audi A3 2.0 TDI 136 pk en de andere modellen. Wil je een Audi A5 3.0 TDI chiptunen of zoek je naar Audi A6 3.0 TFSI 300 pk chiptuning? Wij hebben ervaring met de alle modellen, van de 1.6 tdi 75pk tot op 6.0 TDI 500 pk en alle motoren daartussen zoals bijvoorbeeld de 2.0 TDI motoren waar Audi gebruik van maakt. Aan de hand van de 3 verschillende stages zorgen we voor de mate van Audi chiptuning waar je naar op zoek bent, we kunnen je op voorhand uitstekend uitleggen wat we voor je kunnen betekenen en hoe we ervoor zorgen dat je meer uit de motor in je auto kunt halen. Heb je een lease auto en ben je benieuwd naar de fabrieksgarantie van je Audi model in combinatie met Audi chiptuning? We kunnen je daar op voorhand uitstekend meer over vertellen.

TFSI of TDI motoren en Audi automaten

Rijd je een Audi met automaat, zoals een Multitronic, een Tiptronic een S-tronic of een DSG? Wij zorgen voor het chiptunen van je Audi en kunnen uitstekend uit de voeten met de verschillende transmissies. Bovendien kunnen we goed uit de voeten met verschillende motorblokken, we hebben bijvoorbeeld een uitgebreide ervaring met de direct ingespoten TFSI lijn. Wij kunnen je Audi chiptunen en er daarmee voor zorgen dat je kunt rekenen op optimale prestaties.

Direct je Audi laten chiptunen of benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op, we horen graag van je.